karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hennes & Mauritz, H&M

På vårt huvudkontor i Stockholm sjuder det av aktivitet. Här samarbetar olika avdelningar som inköp och design, visual, inredning, IT och marknadsföring för att ge världen fantastiskt mode till fantastiska priser.

En del av våra avdelningar och nyckelfunktioner på huvudkontoret finns också på våra landskontor och produktionskontor runt om i världen.

Självklart finns det förmåner!

På H&M bryr vi oss om våra medarbetare. Det är viktigt för oss att du känner dig uppskattad och har det bra på alla sätt. I slutänden är det ditt välbefinnande som gör oss framgångsrika. I praktiken innebär det att H&M:s anställda över hela världen har bra förmåner. Kolla in dem här!


Ännu bättre priser

Som du redan vet är H&M:s priser fantastiska – men när du är anställd är de ännu bättre! Alla våra anställda har rabatt när de handlar på H&M – över hela världen.


Dra nytta av vår framgång

H&M Incentive Program, HIP, är ett belöningsprogram som uppmuntrar och belönar våra anställdas engagemang och långsiktiga deltagande. En initial donation från Styrelseordförande Stefan Persson med familj, tillsammans med framtida bidrag från H&M Group, kommer att delas lika mellan våra anställda över tid – oavsett position eller lön. Du som anställd kommer att gynnas av H&M’s värdeökning på samma sätt som våra aktieägare. Läs mer!


Utbildning och utveckling

H&M erbjuder intern utbildning på alla nivåer. Vi vill att H&M ska vara en plats där alla känner sig värdefulla och kan utvecklas. Det uppnås bland annat genom intern rekrytering och befordran, samt att vi erbjuder internationella möjligheter. Vi har också introduktionsprogram för säljare/Sales Advisors, Visual Merchandisers och Butikschefer.


Utvärderingar och en öppen dialog

Vi är övertygade om att feedback och arbetsbedömningar bidrar till våra medarbetares utveckling och välbefinnande. Våra årliga utvärderingar och lönegranskningar är bara några av de verktyg som hjälper dem att växa. Vi ser våra medarbetares personliga och professionella utveckling som en integrerad del av H&M:s utveckling. Tillsammans bidrar vi alla till företagets framgång.

 

 

Bransch

Textil

Anställda

130000

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Långholmsgatan 17-21, 117 33

Webbplats

language

Missa inga jobb från Hennes & Mauritz, H&M

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor